شاخص کل سال 98 را با عبور از مقاومت تاریخی آغاز کرده و صعود بهاری شاخص در تابستان نیز ادامه داشته است. با توجه به تحلیل های بلند مدت در نمودار ماهانه می توان هدف این روند صعودی را 275000 واحد دانست. به احتمال زیاد شاخص در این محدوده متوقف خواهد شد و همچنین احتمال نزول شاخص در میان مدت نیز وجود دارد. سناریوی احتمالی در نمودار ترسیم شده است.
اگر سطوح پروجکشن فیبوناچی را برای موج های اول و دوم سیکل (موج های نشان داده شده با حروف یونانی آبی رنگ) ترسیم کنیم، مشاهده می شود که شاخص هدف 161% را پشت سر گذاشته و به سوی سطح 261% در حال صعود است. این سطح در محدوده 275000 واحد قرار دارد.
همچنین سطوح پروجکشن فیبوناچی را برای موج های سوم و چهارم اصلی (موج های نشان داده شده با اعداد سبز رنگ) ترسیم کرده و مشخص می شود که هدف 100% پروجکشن فیبو نیز در محدوده 275000 واحد قرار دارد.
امواج الیوت
در حال حاضر شاخص در موج سوم سیکل قرار دارد. در درون موج سوم سیکل هم 5 موج اصلی قرار دارند. طبق شمارش ما در حال حاضر در موج 5 که موج پایانی است قرار داریم.
نتیجه گیری
شاخص در کوتاه مدت به صعود خود ادامه خواهد داد اما با ورود به محدوده 275000 واحد احتمال افزایش عرضه وجود دارد و باید برای خروج به موقع در چنین زمانی برنامه مدون تنظی کرده باشیم.